Skip to main content

Nyt tag lægges af specialister

Tagudskiftning for private og erhverv

Er det blevet tid til at få skiftet taget på dit hus eller din erhvervsbygning, og leder du i den forbindelse efter et firma, der kan varetage lige netop dit tagarbejde? Så er du kommet til det helt rette sted. Vi lægger blandt andet skifertag, tegltag, Solcelletag og tagpap og arbejder som tagdækker.

Som tømrer har vi blandt andet specialiseret os inden for lægning af nyt tag, og vi varetager både opgaver til konkurrencedygtige priser for private husejere og en række forskellige typer erhvervskunder.

Vi udfører særligt mange opgaver for vores kunder i Køge, Greve og omegn, men vi kører også gerne ud til kunder i Hellerup, Gentofte og andre omkringliggende områder samt i København, der har brug for professionel hjælp til en tagudskiftning.

Hvad koster et nyt tag?

Der er meget stor forskel på, hvor meget et nyt tag koster. Vores priser afhænger blandt andet af følgende faktorer:

  • Om vi først skal fjerne det gamle tag
  • Om vi skal lægge nyt undertag
  • Hvor mange kvadratmeter taget er
  • Hvilket tagmateriale du vælger
  • Hvor lang tid vi forventer at skulle bruge på opgaven.

Hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på lige netop din tagudskiftning, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder en billig pris i forhold til den høje kvalitet, vi leverer, og vi sikrer dig altid et flot resultat, der kan holde i de næste mange år.

Vi kommer gerne ud og vurderer dit tag

Det kan ofte være svært at vide, om taget reelt set trænger til at blive skiftet ud, eller om det kan nøjes med en tagrenovering og på den måde få forlænget levetiden.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du kan nøjes med en renovering af tag, eller om et nyt tag er den bedste løsning, så er du velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak. Vi kommer gerne en tur ud forbi din adresse for at foretage en besigtigelse af dit tag og komme med vores anbefaling til, om en tagreparation kan være tilstrækkelig, eller om det er nødvendigt med et helt nyt tag.