Skip to main content

Skifertag lægges og renoveres

Få lagt et nyt skifertag på din bygning

Er det blevet tid til at få lagt et nyt tag på dit hus eller din erhvervsbygning, og overvejer du at vælge et skifertag? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

Hos De To Jyder er vi specialister inden for tagarbejde, og vi lægger gerne et nyt skifertag på din bygning. Vi varetager særligt mange opgaver for private husejere og erhvervskunder i Køge, Greve og omegn, men vi kører også gerne ud til kunder nord for København, for eksempel i Gentofte eller Hellerup, for at lægge et nyt tag i skifer.

5 fordele ved at vælge et tag i skifer

Et skifertag er et rigtigt godt bud, hvis du er i tvivl om, hvilken type tag du skal have lagt på din bygning. Der er nemlig rigtig mange fordele ved lige netop at vælge denne tagtype.

Nedenfor kan du derfor finde 5 særlige fordele ved lige netop at vælge et tag i skifer:

  1. Taget mister ikke farven med tiden
  2. Skifer har en rigtig lang holdbarhed
  3. Det er det mest stormsikre tag på markedet
  4. Taget kræver stort set ingen løbende vedligeholdelse
  5. Du gør en rigtig god investering

Hvad koster et skifertag?

Det er meget individuelt fra opgave til opgave, hvor meget det koster at få lagt et nyt skifertag på sit hus. Vores priser varierer blandt andet alt afhængigt af følgende:

  • Hvor mange kvadratmeter tag du har
  • Om vi først skal nedtage et gammelt tag
  • Om din nuværende tagkonstruktion kan holde til et skifertag
  • Hvilken type skifer du vælger
  • Hvor lang tid vi skal bruge på arbejdet

For at du på forhånd kan vide, hvor meget lige netop dit kommende tag vil komme til at koste dig, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud med en billig pris på din opgave, når vi kender til dine ønsker og opgavens omfang.

Vi tilbyder også skifertag-renovering, hvis du allerede har et tag i skifer på din bygning, og det trænger til en renovering.