Skip to main content

Solcelletag – få et tag med solceller

Vi er pligtopfyldende og detaljeorienterede

Vil du gerne have et tag med solceller? Så lad os lave et solcelletag til dig. Hos De To Jyder er vi eksperter i tagarbejde, og vi har specialiseret os i at montere bæredygtige solcelleanlæg på hustage.

Vi er et team af kvalitetsbevidste og kompetente tømrere, og vi elsker vores arbejde. Vi er pligtopfyldende og detaljeorienterede. Dertil kommer, at vi er virkelig rare. Vi er kort sagt indbegrebet af ægte jyskhed. Vi arbejder for private og erhverv i blandt andet Køge, Hellerup, Gentofte, Greve og omegn.

Der er mange fordele ved et tag med solceller

Tagarbejde hører til blandt vores spidskompetencer, og vi har stor erfaring med at montere solcelleanlæg. Der er mange fordele ved at have et tag med solceller. Først og fremmest er det bæredygtigt, og det udleder ikke CO2. Dertil kommer, at elektriciteten er gratis. Det kræver naturligvis en investering, så det er ikke helt gratis, men sammenlagt får du billig strøm.

Du kan overveje at få et hybrid solcelletag, når du alligevel skal investere i et solanlæg. Et hybrid solcelleanlæg har et batterilager, hvor du kan gemme den overskydende elektricitet. Det vil typisk være fra dagtimerne, hvor solen skinner, til om aftenen og om natten, hvor solen er gået ned. På den måde kan du langt bedre udnytte din produktion af strøm.

Hvad koster et solcelletag?

Vores priser for at montere et solcelletag afhænger naturligvis af flere faktorer, herunder størrelsen på anlægget. Dertil kommer eventuelt ekstraudstyr som for eksempel et batterilager, hvis du ønsker det. Vi står klar til at rådgive og vejlede dig, så du får et tag med solceller, som passer til dit budget. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud med en god pris.