Skip to main content

Tagrenovering der forlænger tagets levetid

Professionel renovering af tag

Er dit tag utæt, men er der stadig mange års levetid tilbage? Så står vi hos De To Jyder klar til at komme en tur forbi din adresse for at foretage en grundig tagrenovering. Vi er specialister inden for forskellige former for tagarbejde, som vi udfører til skarpe priser, herunder både lægning af nyt tag såvel som renovering af tag. Vi kan derfor også varetage lige netop din opgave.

Vi henvender os til både private husejere og erhvervskunder i vores eget lokalområde omkring Køge, Greve og omegn, men vi kører også gerne ud til kunder i Gentofte, Hellerup og hele København, hvis det er her, der er brug for vores professionelle hjælp til et tagprojekt.

En tagrenovering kan være en oplagt løsning

Der kan være mange forskellige årsager til, at en tagrenovering kan være nødvendig. Som regel opstår behovet for en renovering af taget, fordi der opdages en utæthed, eller fordi nogle dele af konstruktionen er blevet nedslidt og derfor trænger til at blive skiftet ud.

Ofte er en tagreparation en billig løsning sammenlignet med at få udskiftet hele taget, og det gælder især, hvis taget generelt set har det fint og har nogle gode år tilbage. At udskifte taget er nemlig en dyr udgift, som i mange tilfælde vil kunne udskydes et par år med en veludført tagrenovering.

Til gengæld kan det i nogle tilfælde alligevel vise sig, at det bedst vil kunne betale sig at udskifte taget i stedet for at reparere det. Det vil typisk være i de tilfælde, hvor tagreparationen vil være omfattende, og hvor en tagudskiftning alligevel vil være nødvendig inden for en kort tidsramme. I så fald vil du nemlig spares for ”dobbeltudgifter” til taget.

Få foretaget en vurdering af tagets tilstand

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du bør få foretaget en renovering eller en udskiftning af dit tag, så kommer vi gerne forbi dig til en uforpligtende besigtigelse og vurdering af tagets tilstand og levetid.

Vi kommer også med vores anbefaling til den rette løsning samt et tilbud med en billig pris på, hvor meget det vil koste.