Skip to main content

Tegltag monteres og renoveres

En populær tagløsning

Kunne du tænke dig at få lagt et nyt tegltag på din bygning, og leder du derfor efter et firma, der kan sikre dig et professionelt resultat og ikke mindst et tæt tag? Så er du kommet til det helt rette tagfirma.

Hos De To Jyder er vi blandt andet specialister inden for tagarbejde, og vi tilbyder lægning af nyt tag i mange forskellige materialer. Det betyder naturligvis også, at vi kan lægge dit nye tegltag for dig.

Et tegltag er en utrolig populær tagløsning, som vi i særdeleshed lægger for mange private husejere og erhvervskunder i Hellerup, Gentofte, Greve og Køge samt i hele Københavnsområdet.

Hvad er fordelene ved at vælge tegl?

Som nævnt er tegl et meget populært tagmateriale, og der er der flere forskellige årsager til. Her kan blandt andet nævnes:

  • Det er meget nemt at holde
  • Det har en utrolig lang levetid – typisk har det en holdbarhed på 50-70 år
  • Du kan vælge mellem mange forskellige farver og overfladebehandlinger
  • Tegl kan være med til at sikre et godt indeklima
  • Selvom tegl ikke er en helt billig tagløsning, så kan den på sigt være en god økonomisk investering

Hvad koster et nyt tegltag?

Som nævnt kan et tegltag på sigt vise sig at være en rigtig god investering. Det skyldes primært to ting:

  1. Du sparer penge på den løbende vedligeholdelse
  2. Fordi taget har så lang en holdbarhed, så vil du typisk kun skulle lægge ét nyt tag på huset i hele din levetid

Hvor meget selve tegltaget så koster at få lagt er meget individuelt fra opgave til opgave. Vores priser afhænger blandt andet af, hvor stort et tagareal du har, og hvilken konstruktion dit nuværende tag har.

Ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på lige netop dit nye tegltag, så hører vi meget gerne fra dig. Det samme gør sig gældende, hvis du har brug for en tagrenovering af dit eksisterende tag i tegl, eller hvis du har nogle spørgsmål i forbindelse med tætning af tegltag eller andre aspekter af tagarbejdet.