Tilbygning til hus eller sommerhus bygges

Få mere plads i dit hjem med en tilbygning til hus

Er familien vokset sig større, og har du i den forbindelse brug for et ekstra værelse, men har du ikke lyst til at flytte fra et ellers skønt hus eller et godt nabolag? Så kan en tilbygning til hus være en oplagt løsning, som vi hos De To Jyder står klar til at hjælpe dig med at bygge.

Vi bygger tilbygninger for både private og erhverv i Køge, Greve og omegn, men vi varetager også gerne byggeprojekter for kunder nord for København som for eksempel i Gentofte, Hellerup og omegn.

Vi sikrer, at du får den ekstra plads, som du står og mangler, uden at du behøver at flytte fra dit hjem.

Hvad koster en tilbygning?

Der er en række forskellige faktorer, der har en indflydelse på, hvor meget en ny tilbygning til hus koster. Vores priser afhænger således blandt andet af:

  • Hvor stor tilbygningen skal være
  • Hvilke rum tilbygningen skal indeholde
  • Hvilke materialer vi skal bygge i
  • Om du i samme omgang ønsker en renovering af hus

Når du skal beregne dine omkostninger forbundet med en tilbygning til hus, så kan det godt betale sig at have in mente, at du samtidig sparer rigtig mange penge på at skulle sælge dit hus, indfri dine lån samt købe nyt hus og optage nye lån. Derudover sparer du også udgifter til selve flytningen, ligesom du slipper for eventuelt at skulle investere i helt nye møbler, fordi de gamle møbler måske ikke passer ind i det nye hus.

Derudover bør du også tage højde for den værdistigning, som du formentlig vil kunne tilføje dit nuværende hus. Med mere plads, ekstra værelser eller et ekstra badeværelse vil dit hus med al sandsynlighed stige i værdi, fordi det bliver mere attraktivt på salgsmarkedet, og på den måde kan en tilbygning til hus i langt de fleste tilfælde faktisk være en rigtig god investering.

Få inspiration, rådgivning og et uforpligtende tilbud

Vi står klar med både inspiration, rådgivning og et uforpligtende tilbud med en skræddersyet og billig pris på den tilbygning, som du har behov for.

DE TO JYDER APS

Egøje Byvej 7

4600 Køge

CVR: 36970472

Vil du ringes op?

Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

    KONTAKT OS

    Telefon: 60 13 47 79

    Mail: detojyder@gmail.com