Skip to main content

TILBYGNINGER AF HØJ KVALITET

En tilbygning er oplagt til dig, der mangler plads i din bolig.

Vi har stor erfaring med at opføre tilbygninger for private og erhverv. Vi kan hjælpe dig med alt fra at flytte en væg til at opføre et nyt værelse.

FÅ DEN TILBYGNING, DU DRØMMER OM

Der kan være mange gode grunde til at få en tilbygning. Måske er der kommet et nyt medlem til din familie, eller måske ønsker du en terrasse, hvor du kan nyde solens stråler og en kold øl?

Hvad end du ønsker, klarer vi det for dig.

Vi har mange kunder, der ønsker en tilbygning, fordi de mangler plads i boligen. Når vi møder den type opgave, starter vi altid med en grundig undersøgelse af husets planløsning. Vi betragter altså aldrig tilbygningen isoleret.

Den arbejdsgang gør, at vi hurtigt kan se, hvor tilbygningen bedst bygges på. Og vi kan også undersøge, om der samtidigt bør bygges lidt om indvendigt for at opnå den bedste planløsning samlet set.

VI KLARER BYGGEPROCESSEN FRA START TIL SLUT

Hvis du ønsker det, kan vi varetage hele byggeprocessen af din tilbygning. Det kan vi, fordi vi har et netværk af kompetente samarbejdspartnere.

Vi har bl.a. et tæt samarbejde med andre murere, malere og betonarbejdere. De hjælper os med at støbning af fundament, opføre murværker samt male vægge. Ud over det har vi også et samarbejde med elektrikere, kloakmestre og VVS-installatører.

Med de samarbejdspartnere bag os kan vi følge dit bygeprojekt helt til dørs.

Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde. Det ligger i vores jyske natur.

Ud over det sørger vi for at holde byggepladsen pæn og ryddelig undervejs i byggeriet.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en tilbygning, så kontakt os med det samme. Vi står klar til at hjælpe med alt murer- og tømrerarbejde

Vi glæder os meget til at høre fra dig.