Vi hjælper dig med alt tømrerarbejde​

Vi elsker tømrerarbejde, og vi kan hjælpe dig med netop den opgave, du har inden for området.

Vi kan naturligvis hjælpe dig med mindre tømreropgaver såsom udskiftning af vinduer og døre samt tagarbejde. Men vi varetager også større tømreropgaver med stor ekspertise.

Vi kan bl.a. tilbyde solidt tømrerarbejde i forbindelse med:

  • Nybygninger
  • Totalrenovering af huse
  • Tilbygninger – alt lige fra udestuer til ekstra værelser

Vi klarer byggeprocessen fra start til slut

Vi har meget erfaring med at bygge nye huse samt renovere ældre. Og vi varetager glædeligt hele bygge- eller renoveringsprocessen for dig. Vi deltager naturligvis også i andre byggeprojekter, hvor professionelt tømrerarbejde er nødvendigt.

Vi kan varetage langt de fleste byggeopgaver på egen hånd. Men ved større byggeopgaver, herunder entrepriser, trækker vi på vores netværk af kompetente samarbejdspartnere.

Vi samarbejder bl.a. med malere, murere og betonarbejdere. De hjælper os med at støbe fundamenter, opføre murværker, male vægge og meget mere.

Vi samarbejder også med elektrikere, kloakmestre og VVS-installatører.

Med alt det prøver vi at sige, at du trygt kan overlade dit byggeprojekt til os. Der findes ikke nogen opgave, som vores kompetente medarbejdere og samarbejdspartnere ikke kan varetage.

Vi elsker vores arbejde

Vores motto er ”tømrerarbejde – fordi vi elsker det”, og det har vi med os i alt, hvad vi gør.

Vi sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde, og vi elsker at gøre vores kunder glade.

Vi er meget grundige og detaljeorienterede i vores arbejde, og vi stopper først, når arbejdet er udført til perfektion. Det er vores varemærke.

Vi elsker tømrerarbejde

Kontakt os

Skal du have bygget et nyt hus, renoveret et ældre eller vil du vide mere om vores tømrerarbejde? Tøv ikke med at kontakte os.

Ring til os
Skriv til os