Skip to main content

Badeværelse-renovering tilbydes

Istandsættelse og modernisering af dit badeværelse

Drømmer du om et nyt badeværelse, og kunne du derfor tænke dig at få renoveret, istandsat og ikke mindst moderniseret dit nuværende badeværelse, så det matcher dine individuelle ønsker og behov? Så står vi hos De To Jyder til din rådighed.

Vi har stor erfaring inden for murerfaget, og vi kan derfor varetage lige netop din kommende badeværelse-renovering. Vi renoverer badeværelser for både private boligejere og en række forskellige typer erhvervskunder, og fra vores egen adresse i Køge kører vi ofte ud til badeværelsesprojekter i Greve, Gentofte, Hellerup og hele København.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Det er meget individuelt fra opgave til opgave, hvor meget en badeværelse-renovering koster. Vores priser på renovering af badeværelse afhænger blandt andet af følgende faktorer:

  • Hvor omfattende en badeværelsesrenovering du ønsker
  • Hvilke materialer vi skal købe ind
  • Hvor lang tid vi skal sætte af til renoveringen

Hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende og skræddersyet tilbud på lige netop den badeværelse-renovering, du drømmer om, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os.

Vi udfører alt vores arbejde til en billig pris i forhold til den høje kvalitet, du får for pengene.

Få inspiration til lige netop din badeværelse-renovering

Er du i tvivl om, hvad der kan lade sig gøre, når du skal have renoveret dit badeværelse, eller mangler du inspiration? Så stiller vi gerne vores mangeårige ekspertise og erfaring til din rådighed, så vi sammen kan sikre os, at du får det helt rigtige resultat.

Vi renoverer badeværelser for både privatpersoner og erhvervskunder i Køge, Greve, Gentofte og Hellerup samt i flere andre omkringliggende områder i København.