Tagpap monteres for private og erhverv

Professionel montering af tagpap

Skal du have lagt nyt tag på dit hus eller din erhvervsbygning, og overvejer du at få lagt tagpap på taget i stedet for at vælge nogle af de klassiske løsninger som for eksempel et tegltag eller et eternittag? Så er vi hos De To Jyder et oplagt valg.

Vi har mange års erfaring som tagdækkere, og vi har dermed også stor erfaring inden for professionel montering af tagpap. Vi lægger tagpaptage til konkurrencedygtige priser for både private husejere og erhvervskunder. Det kan for eksempel være i Greve, Køge eller andre områder syd for København, men vi varetager også gerne opgaver for kunder nord for København – for eksempel i Hellerup, Gentofte og omegn.

Hvad er fordelene ved at vælge et tagpaptag?

Der er generelt set rigtig mange fordele ved lige netop at vælge et tagpaptag. Her kan blandt andet nævnes følgende fordele:

 • Du får et tag, der er utroligt nemt at vedligeholde
 • Du får et tag, der kan holde i rigtig mange år
 • Tagpap kan monteres på alle slags tage, herunder også flade tage og tage med mange samlinger
 • Du kan få et arkitektonisk smukt tag
 • Du får et utroligt tæt tag
 • Du kan få udskiftet taget til en billig pris sammenlignet med mange andre tagtyper

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud eller hør mere

Kunne du tænke dig at høre mere om de mange fordele, der er ved at vælge tagpap frem for de mange andre tagmaterialer, eller har du brug for kompetent rådgivning og vejledning? Så tag gerne kontakt til os allerede i dag.

Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig på dit nye tagpaptag, så du på forhånd ved, hvor meget det kommer til at koste dig. Tilbuddet vil også indeholde montering af undertag i form af plader på lægterne, så tagpappet har noget at sidde fast på.

DE TO JYDER APS

Egøje Byvej 7

4600 Køge

CVR: 36970472

Vil du ringes op?

Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

  KONTAKT OS

  Telefon: 60 13 47 79

  Mail: detojyder@gmail.com